Fotograf Produktionsbolag Stockholm PMAGI logo
FOTO FILM OM OSS KONTAKT

Fotograf Stockholm – Vi är proffs på foton åt företag

Välkommen till din fotograf i Stockholm. Vi är rutinerade fotografer som älskar att förmedla rätt känsla med hjälp av foto eller film. Här finns experter oavsett om du vill ha porträttfoton av personalen eller en avancerad reklamkampanj i Stockholm.

Vi skapar bilder som får ditt bolag att lyfta. 

FÅ GRATIS OFFERT

Fotograf Stockholm – Vi ger dig rätt image

Vilken typ av foto är du intresserad av? Se respektive kategori för mer information.

Mycket proffsigt genomförd produktion. Vi letade efter någon som kunde ”snäppa upp” vårt budskap, och pmagi lyckades. Snabba, ställer relevanta frågor, är kreativa och levererar i tid. Vi är supernöjda!

– Eva Blixt – Norrtälje energi

Foto är det roligaste vi vet

På bara en millisekund har du skapat ett första intryck. Med bara en bild. Foto är ett kraftfullt verktyg som gör att du berör och når fram med ditt budskap. Men ibland kan det vara svårt att komma på hur bilden ska se ut. Det kan vara lättare att identifiera känslan du vill att bilden ska förmedla. Det är där vårt team på PMAGI AB Fotograf Stockholm kommer in. Vi har lång erfarenhet och kan hjälpa dig att få ner känslan till en konkret bild. Vi producerar alla genrer av foton.

SE KUNDCASE
fotograf interiör pmagi

Fotografer i Stockholm

Våra rutinerade fotografer utgår från Liljeholmen i Stockholm, men vi reser ofta och gärna runt om i Sverige och världen på uppdrag. Du får använda vår studio, eller så bygger vi upp en studio hos er på företaget. Vi fixar allt.

reportage_silja_line_pmagi

Förproduktion

Vi går alltid igenom syftet med bilderna, utifrån din målgrupp och vilken känsla du vill att betraktaren ska uppleva när de ser bilderna. Vi ställer frågorna som hjälper dig att konkretisera just det. Sedan analyserar vi och återkommer med förslag på upplägg för vilka bilder som ger bäst effekt.

Stor studio i Stockholm

Vi har en rejäl studio i Årstaberg, nära Liljeholmen söder om Södermalm i Stockholm. Där finns 200m2 utrymme, industrihiss, trevliga människor och sjukt mycket fotoutrustning. Vi har parkering precis utanför och det är bara 50m till pendeltåg, tvärbana och bussar. Galet bra för att vara en fotostudio i Stockholm, men i ärlighets namn gör vi faktiskt de flesta jobben på plats ute hos våra kunder, det brukar bli smidigast så.

Vi har erfarenheter från olika branscher

Olika branscher har olika utmaningar vid fotograferingar. Vi har levererat foto inom jurist-, finans-, industri-, mat-, hälsa-, läkemedel-, teknik- och it-branschen. Vi är vana att komma till en ny miljö och har stor kunskap om saker att ta hänsyn till. Vi vet vad som är viktigt att tänka på vid fotograferingen. Ja just det, vi har även jobbat inom statlig & kommunal verksamhet. Sa vi att vi kan foto?

reklamfotogar pmagi

Skapa rätt uttryck

Med bilder kan du skapa och berätta om din identitet som varumärke. Vi jobbar ofta med minimalistisk design. Mycket av det vi gör kan se enkelt ut, men det är alltid mycket tanke bakom. Vi ger gärna råd kring uttryck, kläder och bildspråk för hur det blir bäst energi i bilderna.

Fotograf Stockholm Verksamhetsbild

Vi får alla avslappnade

Många kan uppleva det jobbigt och anspänt att bli fotograferade. Därför skapar vi alltid en skön fotomiljö och fokuserar på att alla framför kameran ska kunna slappna av och vara sina bästa jag. Vi vet hur vi kan lyfta fram rätt uttryck under snabb tidspress.

Låter det bra?

Läs gärna mer om PMAGI AB Fotograf Stockholm hur vi jobbar och om alla våra foto- och filmtjänster. Eller varför inte kontakta oss direkt så guidar vi dig till vad man kan göra!

OM OSSFOTOFILM
KONTAKTA OSS

Några som valt att jobba med oss

Hos oss på produktionsbolaget PMAGI AB Foto&Film i Stockholm jobbar ett effektivt team med bred kompetens och lång erfarenhet av foto- och filmproduktion. Vi kan ta hand om hela processen, från målgrupp, budskap & idé till färdig film och foto som ger rätt effekt. Vad är det för budskap du vill berätta? Hör av dig så spånar vi!