Fotograf Produktionsbolag Stockholm PMAGI logo

Sileon – Kundcase

Nyskapande bildkoncept för Sileon

När fin-tech bolaget Sileon bestämde sig för att förnya sin hemsida, var de i behov av fräscha imagebilder och porträtt som verkligen stod ut. Genom ett ingående samarbete med Sileon och deras kreativa partner, byrån Essen international, inleddes en dialog för att utforska och definiera önskad look och känsla för deras nya visuella identitet.

“Sileon enables control of the payment journey, customer relationship and customer data.”

Foton med äkthet i Fokus

Under denna process blev det snabbt klart att äkthet skulle vara en central aspekt i bilderna. PMAGI, kända för sin förmåga att skapa bilder som utstrålar genuinitet, blev en naturlig samarbetspartner i detta projekt. Tillsammans arbetade vi fram en bildstil som inte bara speglade Sileons varumärke utan också tillförde en ny dimension till deras visuella berättelse.

Modiga Val ger Unika Bilder

En intressant utveckling i projektet var beslutet att använda porträtt med mörka bakgrunder – ett djärvt och ovanligt val i corporate-sammanhang. Denna stilistiska riktning gav bilderna en unik och kraftfull karaktär, perfekt anpassad för att förstärka Sileons företagsimage.

Skapande av Trovärdiga Arbetsmiljöer

För att verkligen fånga känslan av äkthet och trovärdighet, organiserade vi fotograferingar i miljöer som reflekterade realistiska och autentiska arbetsituationer. Genom att skapa scenarier som både Sileons anställda och deras kunder kunde relatera till, lyckades vi framställa bilder som inte bara var estetiskt tilltalande utan också genuint representativa för företagets anda och kultur.

DELA GÄRNA SIDAN I DITT NÄTVERK
pmagi fotograf stockholmpmagi fotograf stockholm