Fotograf Produktionsbolag Stockholm PMAGI logo

Vad vill du fråga oss?

  Vi kommer inte att spamma dig – GDRP-policy

  Vill ni hellre ringa eller maila oss direkt än att fylla i kontaktformulär är ni varmt välkomna att nå oss på 08-377885 eller info@pmagi.se

  Vår fotostudio i Hägersten / Stockholm

  Vår fotostudio i Stockholm ligger på Elektravägen 5 126 30 Hägersten  (söder om Liljeholmen och Södermalm i Stockholm). Arbetsytan är på nästan 200m2 och det finns en industrihiss som kan ta stor och tung last. Välkommen till vår studio, eller så kommer vi och fotar/filmar på plats hos er!

  Vägbeskrivning till vår studio i Hägersten / Stockholm

  Vår studio ligger centralt i Hägersten Stockholm med mycket bra kommunikationer. Med bil tar man sig bäst från Stockholm genom Södertäljevägen och svänger in i Västberga Allé. Sedan tar man till vänster då man når Elektravägen.

  Vår adress är: Elektravägen 5 – 126 30 Hägersten 

  Vi kan även fota / filma i er egen miljö eller bygger studio på plats hos er.

  Kollektivt till vår studio i Hägersten / Stockholm

  Vill ni åka till vår fotostudio med kollektivtrafiken skriver man in hållplats Elektravägen och går ca 400 m till Elektravägen 5 förbi Sorunda hallarna.

  Elektravägen 5

  Väl framme vid Elektravägen 5 passerar ni port 5 och går längs med huset till gaveln i andra änden. Där finns en lastkaj och en hiss. Ta hissen till våning 2. Vår fotostudio är sen dörren till vänster, står PMAGI på dörren. Varmt välkomna att ringa på så kommer vi och öppnar.

  Hos oss på produktionsbolaget PMAGI AB Foto&Film i Stockholm jobbar ett effektivt team med bred kompetens och lång erfarenhet av foto- och filmproduktion. Vi kan ta hand om hela processen, från målgrupp, budskap & idé till färdig film och foto som ger rätt effekt. Vad är det för budskap du vill berätta? Hör av dig så spånar vi!