Fotograf Produktionsbolag Stockholm PMAGI logo

Företagsfotograf Stockholm

Vi lyfter fram er verksamhet på rätt sätt med proffsig företagsfotografering. Vi har koll på de flesta branscher och vet vad som krävs, från Stureplan till betongindustri ger vi er rätt image.

Hör av dig så berättar vi mer.

KONTAKTA OSS

Tusen tack för de jättefina bilderna! Vi är supernöjda.

– Anna Lindholtz, Nordic Marketing & Communications på Bearing Point

Proffsig fotograf för företag i Stockholm

Alla företag och branscher är olika, ibland är det viktigt att hjälmen sitter rätt, ibland vill man attrahera en internationell kundkrets. Vi har koll, och tillsammans med er definierar vi vad som är viktigt i era verksamhetsbilder.

Vi är så nöjda med förra veckans fotografering, fotografen var så grymt duktig och alla kände sig bekväma med henne, jättekul!

– Elin Svensson, Marketing Coordinator på Gazella

Smidig fotografering för ert företag

Företagsfotografering för imagebilder, branding, verksamhetsbilder, event, produkt, porträtt och reklam

Våra rutinerade företagsfotografer har lång erfarenhet av alla dessa områden. Det gemensamma är att få fram rätt känsla i bilderna.

Vi levererar en helhetslösning.
Vill ni ha företagsfilm också?

Vi är minst lika bra på företagsfilm, och kan samordna inspelningen med fotografering. Kolla in hur det kan se ut!

FÖRETAGSFILM
verksamhetsbilder pmagi

Trovärdighet

Ofta tar vi bilder i miljö och skapar en trovärdig känsla. Vi använder då en ljussättningsmetod där vi mixar befintligt ljus i lokalen med egna blixtrar.

Hög Servicenivå

Efter fotograferingen får du en websajt och kan tycka till om vilka bilder vi ska leverera. Därefter gör vi bildbehandling och leverans som passar för användningsområdet. Vid behov gör vi även mer avancerad retusch.

verksamhetsbilder pmagi

Företagsfoto – Studio i Stockholm

Vi har en stor studio på 200 kvm som du gärna får använda. Men vi är även proffs på att bygga upp en temporär studio där ni befinner er. Då kan vi fota effektivt i miljö eller med full studioljussättning och portabel studiobakgrund. Vad blir enklast för er?

Behöver ni ta fler företagsbilder senare?

För att göra det enkelt för dig i framtiden, så dokumenterar vi alltid alla våra uppdrag. Allt sparas för att vi enkelt ska kunna skapa samma förutsättningar igen om du behöver ta fler foton vid nya tillfällen. Vi spar också råbilderna och har omfattande backupsystem.

Låter det bra?

Läs gärna mer om oss, hur vi jobbar och om alla våra foto- och filmtjänster. Eller varför inte kontakta oss direkt så guidar vi dig till vad man kan göra!

OM OSSFOTOFILM
KONTAKTA OSS

Några som valt att jobba med oss

Hos oss på produktionsbolaget PMAGI AB Foto&Film i Stockholm jobbar ett effektivt team med bred kompetens och lång erfarenhet av foto- och filmproduktion. Vi kan ta hand om hela processen, från målgrupp, budskap & idé till färdig film och foto som ger rätt effekt. Vad är det för budskap du vill berätta? Hör av dig så spånar vi!