Fotograf Produktionsbolag Stockholm PMAGI logo

OM OSS

Vi hjälper er hela vägen

Vi tar hand om hela processen och ser till att ni når ut med rätt budskap och känsla oavsett om det gäller personalfoton eller reklamfilm för sociala medier.

HÖR AV DIG TILL OSS!

Vi är inte en byrå, vi är ditt team

Hos oss på PMAGI finns bred kompetens och lång erfarenhet av foto- och filmproduktion. Vi är vana att jobba med både små och stora produktioner inom foto och film och tar vid där du önskar. Tillsammans blir vi kreativa och sätter nya koncept.

Nyfiken på oss? Här är delar av teamet.

Anna Berg
Production Manager & Sales


Från din första kontakt med oss är det oftast Anna som ansvarar för din förfrågan, koordinerar produktionen och ser till att vi levererar när vi ska.
Frågor på det? Ring eller maila gärna!

anna@pmagi.se
+46 73 94 61 655

Petter Magnussonn
CEO, Head of Creative & Photographer


Petter ansvarar för riktningen på vårt kreativa arbete och har ofta rollen som Creative Director och regissör i våra större produktioner. Han har en master i både fotografi och konst.

petter@pmagi.se
+46 73 94 61 687

Carl-Fredrik Jensen
Head of Post-Production


Som retuschör och redigerare ansvarar Carl-Fredrik för kvaliteten i våra leveranser. Han har lång erfarenhet som bildexpert och utbildar löpande våra kreativa medarbetare i bildredigering.

carlfredrik@pmagi.se

Michael Steinberg_about_us

Michael Steinberg
Photographer & Digital Marketing Manager


Michael har en master i fotografi och är även utbildad inom rörlig film och webbkommunikation. Han är vår fotograf och marknadsansvarig och kan använda sin kunskap för att rådgöra kring din kommunikation på webb och sociala medier.

michael@pmagi.se

Hör av dig – vi spånar gärna om nya projekt

KONTAKTA OSS NU

Hos oss på produktionsbolaget PMAGI AB Foto&Film i Stockholm jobbar ett effektivt team med bred kompetens och lång erfarenhet av foto- och filmproduktion. Vi kan ta hand om hela processen, från målgrupp, budskap & idé till färdig film och foto som ger rätt effekt. Vad är det för budskap du vill berätta? Hör av dig så spånar vi!