Fotograf Produktionsbolag Stockholm PMAGI logo

OM OSS

Vi hjälper er hela vägen

Vi tar hand om hela processen och ser till att ni når ut med rätt budskap och känsla oavsett om det gäller personalfoton eller reklamfilm för sociala medier.

HÖR AV DIG TILL OSS!

Ett skönt gäng att jobba med

Hos oss på PMAGI jobbar ett team med bred kompetens och lång erfarenhet av foto- och filmproduktion. Vi är vana att jobba med både små och stora produktioner inom foto och film. Vi är kreativa och älskar att sätta nya koncept.

Nyfiken på oss? Här är teamet.

fotograf Stockholm

ANNA BERG

Produktionsledare & koordinator

Norrlänningen som koordinerar allt. Anna är vår klippa som håller i all planering. Hon älskar att prata med våra kunder och att se till att projekten håller deadlines. Hon hinner även med att renovera två hus på fritiden. Imponerande!

anna@pmagi.se
+46-73-94 61 655

fotograf Stockholm

MIKAEL GUSTAVSEN

Fotograf

Kanske världens starkaste fotograf som har vuxit upp på en medelhavsö och är förtjust i matlagningskonst. Med en gedigen meritlista och många års erfarenhet älskar han att fotografera allt från vardagsreportage till kändisar på jobbet.

micke@pmagi.sefotograf Stockholm

STEPHANIE WIEGNER

Fotograf

Den kreativa kaffeälskaren Stephanie har nyligen köpt ett hus och är topputbildad inom bland annat storytelling. Med mängder av kompetens och positiv energi tar hon gärna på sig de mest äventyrliga uppdragen, där Street Style ligger henne lite extra varmt om hjärtat.

stephanie@pmagi.sefotograf Stockholm

ANJA CALLIUS

Fotograf

Allt började med en analog kamera som hon fick när hon var 15 år. Idag är Anja en fotokonstnär med gedigen utbildning, bl a ett stipendium från Hasselbladsstiftelsen i ryggen.

anja@pmagi.sefotograf Stockholm

CARL-FREDRIK JENSEN

Cross Media Producent

Multibegåvad rockstjärna och en av få utbildade bildspecialister som kan kan allt om filmklippning, bildbehandling, effekter, grafik och ljud. Ibland hoppar han in som VoiceOver och skiner upp lite extra när han får fria händer i produktion och specialkomponerad musik.

carlfredrik@pmagi.sefotograf Stockholm

PONTUS FALL

Filmare & filmklippare

Journalist, ekonom och statsvetare. Pontus kan mycket. Han gillar att ta hand om ett projekt från planering & filmning till klippning och leverans. Han kan sköta både kamera och ljud samtidigt som han intervjuar.

pontus@pmagi.sefotograf Stockholm

PETTER MAGNUSSON

Fotograf, ägare & kreativ chef

Civilingenjören och tidigare marknadschef som har masterexamen i fotografi och filmkonst. Petter handplockar medarbetare till varje projekt samt ansvarar för vår kreativa höjd. Han är även nördigt nyfiken av brädspel och mountainbike.

petter@pmagi.se
+46-73 94 61 687

Hör av dig – vi spånar gärna om nya projekt

KONTAKTA OSS NU

Hos oss på produktionsbolaget PMAGI AB Foto&Film i Stockholm jobbar ett effektivt team med bred kompetens och lång erfarenhet av foto- och filmproduktion. Vi kan ta hand om hela processen, från målgrupp, budskap & idé till färdig film och foto som ger rätt effekt. Vad är det för budskap du vill berätta? Hör av dig så spånar vi!