Fotograf Produktionsbolag Stockholm PMAGI logo

Söker du proffsig matfotograf i Stockholm?

Vi är proffs på att fota mat, både i miljö och i studio och älskar krävande kunder som uppskattar det vi gör. Vi får er mat att se god ut på bild!

Hör av dig så berättar vi mer.

KONTAKTA OSS

Tack för den varma och goda service ni visat och givit oss under denna process.

– Bobby Chand, Ica Kvantum

Matfotograf -vi gör maten god

Det är så många faktorer som spelar roll när man ska ta bilder av mat och restaurang. Hur ska bilderna användas, är det till en förpackning, reklam, sociala medier? Ska vi fejka eller köra ”på riktigt”? I miljö eller på plats hos er? Hur ska ljuset vara på just den här maträtten för att skapa rätt känsla? Listan är lång. Vi tänker på allt.

Ser sjukt bra ut! […] vill ha många bilder 🙂

– Jiray Seropian, Meat on a Stick

Vi ger oss inte förrän du är nöjd

Det är många faktorer som avgör om ett matfoto är lyckat eller inte.

Vi vill oftast att du är med, du vet hur er mat ska upplevas. Vi visar alltid upp bilderna redan på plats. Känns det inte bra så tar vi fler bilder tills känslan är där.

Ljussättning som maxar effekten

Vi tar ofta matbilder i miljö och skapar en trovärdig känsla. Vi använder en unik ljussättningsmetod där vi mixar befintlig ljus i lokalen med egna blixtrar. Vi förstärker helt enkelt det naturliga.

Efterbearbetning

Efter fotograferingen gör du ett urval av vilka bilder vi ska leverera. Vi gör bildbehandling, som att ställa in vitbalans, kontraster och lätta upp bilderna. Vid behov kan vi självklart även erbjuda avancerad retusch.

thelins foto pmagi

Studio överallt

Vi har en stor studio på 200 kvm som du gärna får använda. Men vi är även proffs på att bygga upp en temporär studio där ni befinner er. Då kan vi fota effektivt i miljö eller med full studioljussättning och portabel studiobakgrund.

Behöver ni ta fler bilder senare?

För att göra det flexibelt och enkelt för dig i framtiden, så dokumenterar vi alltid alla våra fotosessioner. Allt sparas för att vi enkelt ska kunna skapa samma förutsättningar igen om du behöver ta fler foton vid nya tillfällen. Vi spar alltid råbilderna och har omfattande backupsystem.

Låter det bra?

Läs gärna mer om oss, hur vi jobbar och om alla våra foto- och filmtjänster. Eller varför inte kontakta oss direkt så guidar vi dig till vad man kan göra!

OM OSSFOTOFILM
KONTAKTA OSS

Några som valt att jobba med oss

Hos oss på produktionsbolaget PMAGI AB Foto&Film i Stockholm jobbar ett effektivt team med bred kompetens och lång erfarenhet av foto- och filmproduktion. Vi kan ta hand om hela processen, från målgrupp, budskap & idé till färdig film och foto som ger rätt effekt. Vad är det för budskap du vill berätta? Hör av dig så spånar vi!