Fotograf Produktionsbolag Stockholm PMAGI logo

Fotograf i Göteborg

Välkommen till PMAGI Foto & Filmproduktion – din fotograf i Göteborg. Vi förmedlar rätt känsla med hjälp av vår långa erfarenhet inom alla genrer av fotografi. Vi är specialister på porträttfotografi, företagsfotografi, reklamfotografi och mer. Kort sagt, vi hjälper dig gärna med det vi kan bäst, fotografi och film.

Vi skapar bilder som tar ditt företag till nya höjder.

KONTAKTA OSS

Några som valt att jobba med oss

PMAGI AB Foto & Film - Kunder loggor 1
PMAGI Kunders loggor 2

Erfarna fotografer i Göteborg

Vi är erfarna fotografer som brinner för att framkalla rätt känsla med hjälp av foto och film, oavsett om det gäller porträttfoto av personalen, verksamhetsbilder eller en reklamkampanj i Göteborg. Vi skapar bilder som berör, oavsett genre.

Mycket proffsigt genomförd produktion. Vi letade efter någon som kunde ”snäppa upp” vårt budskap, och pmagi lyckades. Snabba, ställer relevanta frågor, är kreativa och levererar i tid. Vi är supernöjda!

– Eva Blixt – Norrtälje energi

Professionell fotografering i Göteborg

Med rätt bild kan du alltid göra ett gott första intryck. Du har budskapet och vi har kunskapen om hur det bäst kan förmedlas. Och har du egna idéer om hur du vill att bilderna ska se ut så vill vi gärna bolla och titta på referensbilder. Tillsammans med oss på PMAGI får du ut det mesta av en företags-, porträtt- och reklamfotografering eftersom vi tror att resultatet är beroende av processen att jobba tillsammans med våra kunder.

SE KUNDCASE
Pressbild i kontorsmiljö

Företagsfotografering i Göteborg

Våra företagsfotografer fångar den rätta känslan i dina bilder. Du är expert på ditt område och tillsammans med vår långa erfarenhet inom företagsfotografering får du bilder som förmedlar rätt budskap. Testa oss gärna! Vi finns ett telefonsamtal eller ett e-post bort för att bolla hur vi kan hjälpa dig och ditt företag på bästa sätt.

Förproduktion vid fotografering

Vi är måna om att arbeta för dina mål och önskemål för bilderna, för att de ska träffa din målgrupp och väcka rätt känsla. Genom att ställa några grundläggande frågor hjälper vi dig att konkretisera dina idéer. Sen analyserar vi och ger förslag. Vi har bred erfarenhet inom olika branscher som fotografer.

Bred erfarenhet inom fotografi

Vi tycker att vi är lyckligt lottade som får ta del av så vitt spridda branscher som till exempel juridik, finans, industri, press, hälsa, läkemedel, teknik, IT och offentlig sektor för att nämna några. Men vår nyfikenhet har också fört med sig att vi är vana att anpassa oss till nya miljöer plus att vi har rätt bra koll på vad som gäller kring säkerhet och annat när vi vistas i känsliga miljöer.

Skapa varumärkesidentitet

Har du och ditt företag redan en brand book med guidelines för hur bilderna ska se ut och kännas? Toppen, då följer vi den! Behöver du hjälp med att tolka ditt varumärke och översätta känslan i rätt bildspråk och kanske upprätta en varumärkesguide? Det tycker vi är jätteroligt! Vår egen bildstil kan nog sammanfattas som naturlig, enkel, genuin och med omsorg om de små detaljerna. Vi rådgör kring förberedelser och klädsel innan fotograferingen så att du och ditt företag är redo när fotografen kommer.

Pressbild, Svensk Handel. VD porträtt

Posera med självförtroende

När du jobbar med oss så får du en fotograf som har lång erfarenhet och som gillar att skapa en lugn och avslappnad fotomiljö. De allra flesta är inte vana vid att stå framför en kamera och en uppsättning blixtar, men vårt uppdrag är att hjälpa dig att vara ditt bästa jag och att fånga det på bild. Under fotograferingen coachar vi dig i posering och uttryck med målet att du lämnar fotograferingen med positiv energi.

Fotograf – För företag i Göteborg

Vi på PMAGI Foto & Film vet hur viktigt det är med högkvalitativa bilder för ditt företag. Oavsett om det är produktbilder, verksamhetsbilder eller reklamfoto så ska bilderna locka dina kunder, inspirera dina medarbetare och förklara din vara eller tjänst. Vi är stolta över att ha producerat bilder till riktigt stora företag inom vitt spridda branscher oavsett om du är själv på ditt företag eller en del av en koncern så vill vi gärna lära känna även ditt expertområde.

Reklamfoto, två män vid dator

Reklamfotografering – Göteborg

Ett positivt första intryck kan vara avgörande och högkvalitativa bilder brukar vara ett bra steg mot att nå rätt kunder med marknadsföringen. Hos fotograferna på PMAGI kommer du hitta en partner som ibland ifrågasätter men som alltid har ytterligare en växel att lägga i när det behövs, oavsett om det gäller att leverera produktbilder som ska visa ditt sortiment eller verksamhetsbilder som speglar företagets arbete och vision.

Det är blandningen som är roligast tycker vi och som är anledningen till att vi tar oss an både små och stora projekt med samma entusiasm. Verksamhetsbilder arkitekturbilder eller porträttfoton spelar ingen roll, vi vill lära känna dig och om du vill är vi med hela vägen från idé till publicering. Finns det utmaningar för att kunna fota eller filma i din verksamhet eller verkar nåt krångligt? Hör av dig så har vi säkert några förslag på lösningar.

Ett komplett produktionsbolag

PMAGI erbjuder även filmproduktion i hela Sverige. Som ett fullservice produktionsbolag kan vi hjälpa dig att skapa allt från reklamfilmer till företagsfilmer. Vi har stor erfarenhet inom branschen och är din partner från idéutveckling till färdig produktion. Kontakta oss så pratar vi ihop oss lite mer om våra filmproduktionstjänster.

KONTAKTA OSS

Hos oss på produktionsbolaget PMAGI AB Foto&Film i Stockholm jobbar ett effektivt team med bred kompetens och lång erfarenhet av foto- och filmproduktion. Vi kan ta hand om hela processen, från målgrupp, budskap & idé till färdig film och foto som ger rätt effekt. Vad är det för budskap du vill berätta? Hör av dig så spånar vi!