FOTO FILM OM OSS KONTAKT

Söker du proffsig eventfotograf i Stockholm?

Vi är proffs på eventfoto, att förmedla rätt känsla från ett event kräver vision och mycket rutin. Vi lyfter intrycket av alla event!

Hör av dig så berättar vi mer.

KONTAKTA OSS

We are updating the website – happy customer statement coming here soon!

– Name, Company

Rubrik

Description

Rubrik

Description

Rubrik

Description

Rubrik

Description

Eventfotografer som förmedlar rätt känsla

Samma event kan se helt olika ut på bild beroende på vem som fotar, vi kan lyfta fram det som är viktigt och se till att man får rätt känsla när man ser eventbilderna.

We are updating the website – happy customer statement coming here soon!

– Name, Company

Kul eller informativt event

Vi förstår syftet med eventet och bilderna

Alla event ska inte fotas lika, ett vetenskapligt seminarie med workshops, en teambuilding dag med personal & kunder, en tjusig fest, alla har de olika uttryck och syfte och vi kan förmedla det.

Det handlar om att vara på rätt plats med kameran, att kunna prata med folk när det behövs och ”försvinna” när det behövs. Vi vet, och vi kan båda.

Vill ni ha film också?

Vi är minst lika bra på eventfilm, och kan vara på plats med både filmare och fotograf under hela eller delar av eventet. Kolla in hur det kan se ut!


eventfotografi stockholm

Estetiska eventbilder

Vi jobbar oftast med befintligt ljus och minimalt med blixt för att ge snygga bilder, och ofta letar vi efter sköna situationsbilder.

eventfotograf stockholm pmagi

Fånga känslan

Eventbilder måste inte vara ”titta i kameran och le” med massor av blixt. Vven om vi gör det med, när det passar.

Leverans

Vi justerar bilderna så de ser snygga ut, och ni kan sen välja om ni vill ha dem nedladdningsbara eller om vi ska göra en websajt där man kan gå in och se bilderna.

Fler bilder senare?

För att göra det flexibelt och enkelt för dig i framtiden, så dokumenterar vi alltid alla våra fotosessioner. Vi spar alltid råbilderna och har omfattande backupsystem så du ska kunna återkomma med nya bildbehov.

Låter det bra?

Läs gärna mer om oss, hur vi jobbar och om alla våra foto- och filmtjänster. Eller varför inte kontakta oss direkt så guidar vi dig till vad man kan göra!

OM OSSFOTOFILM
KONTAKTA OSS

Några som valt att jobba med oss

Hos oss på PMAGI jobbar ett effektivt team med bred kompetens och lång erfarenhet av foto- och filmproduktion. Vi kan ta hand om hela processen, från målgrupp, budskap & idé till färdig film och foto som ger rätt effekt. Vad är det för budskap du vill berätta? Hör av dig så spånar vi!