Fotograf Produktionsbolag Stockholm PMAGI logo

Produktion av företagsfilm i Stockholm

Företagsfilm är ett effektivt sätt att marknadsföra ditt företag. Vi kan hjälpa dig med hela processen, från idé till färdig film.

Hör av dig så berättar vi mer!

KONTAKTA OSS

Är jättenöjd med PMAGI som hjälpt mig att göra en employer branding film. Otroligt lätta att ha att göra med, får personer framför kameran att känna sig avslappnade, lyhörda, kommer med bra idéer och synpunkter samt svarar alltid snabbt på frågor. Dessutom är de väldigt trevliga. Kan varmt rekommendera dem.

– Cecilia Enlund, Zmarta Group

Kundcase

SE FLER KUNDCASE

Vi skapar företagsfilm som ger rätt effekt

Hur filmen ska göras styrs av var den ska visas, med vilket syfte och för vilken målgrupp. Vad ska mottagaren känna? Vilket budskap ska de ta med sig?

Även i en enklare produktion ställer vi oss dessa frågor för vi gillar att leverera produktioner som fungerar. Vårt team tar fram rätt film för just er.

Jag säger som förra gången, hur grymt som helst!!! Är mkt imponerad vad ni lyckats fånga.

– Tobias Lindahl, Scania

Varför ska man göra företagsfilm?

Det finns en mängd olika anledningar

Idag har företagsfilm blivit ett av de viktigaste sätten att kommunicera. Film och video används för att locka nya kunder, stärka varumärket, informera om produkter och tjänster. För att dokumentera händelser och evenemang, locka nya anställda och lära upp dem. Du kan säker komma på fler användningsområden. Som produktionsbolag kan Pmagi hjälpa dig hela vägen till färdig film för ditt företag i Stockholm, men också resten av Sverige.

Vill ni ha foto också?

Vi är minst lika bra på företagsfoto, och kan vara på plats med både filmare och fotograf. Kolla in hur det kan se ut!

företagsfilm pmagi

Steg 1 för företagsfilm

Är alltid att definiera syftet med filmen och målgruppen. Vi hjälper dig konkretisera detta med några enkla frågor. Efter det ger vi ett förslag på upplägg och kanske har du själv också redan idéer om filmens innehåll.

Företagsfilm i Stockholm

Vårt filmteam utgår från Stockholm, men vi reser gärna runt om i Sverige och världen vid behov. Vi filmar i miljö där ni finns, och har även egen studio. Vi fixar allt.

företagsfilm pmagi

Låter det bra?

Läs gärna mer om oss, hur vi jobbar och om alla våra foto- och filmtjänster. Eller varför inte kontakta oss direkt så guidar vi dig till vad man kan göra!

OM OSSFOTOFILM
KONTAKTA OSS

Några som valt att jobba med oss

Hos oss på produktionsbolaget PMAGI AB Foto&Film i Stockholm jobbar ett effektivt team med bred kompetens och lång erfarenhet av foto- och filmproduktion. Vi kan ta hand om hela processen, från målgrupp, budskap & idé till färdig film och foto som ger rätt effekt. Vad är det för budskap du vill berätta? Hör av dig så spånar vi!