Fotograf Produktionsbolag Stockholm PMAGI logo

Produktion av reklamfilm i Stockholm

Reklamfilm är ett effektivt sätt att marknadsföra ditt företag. Oavsett var du ska spela upp reklamfilmen – på sociala medier, YouTube, tv, mässor etc så hjälper vi dig att nå fram i bruset. Hör av dig så berättar vi mer!

KONTAKTA OSS

Vi tycker filmerna vart superfina, tack! Och verkligen tack för bra samarbete med er, […] ni har varit fantastiska att arbeta med, tack.

– Veronica Fält, Mad Marketing & Co

Kundcase

SE FLER KUNDCASE

Maxa din närvaro med reklamfilm

Idag kan en reklamfilm få stor spridning och engagemang i digitala kanaler. Vilka känslor vill du förmedla till mottagaren? Vilket budskap ska mottagaren ta till sig? Vi har teamet som hjälper dig att ta en kreativ höjd, som paketerar ditt budskap för att nå fram och ge effekt.

Fy fan vad bra!!!!!!!! ursäkta uttrycket, men klipparen har verkligen lyckats!! Det är fortfarande ett super flow i filmen och ändå har han fått till så man känner produkterna mer. Vi är supernöjda!!!!!!

– Ulrika Malmgren, Bohaag Inrednig & Renovering

Varför ska du göra reklamfilm?

Det är en rätt bra fråga…

En enkel fråga som inte alltid är lätt att besvara. Det är därför förproduktionen är så viktig, då du definierar syfte och mål tillsammans med ditt dedikerade team hos oss. För det är viktigt att du har rätt personer med i projektet, som kan konkretisera och göra idéerna till verklighet – inom en rimlig budget. Vårt filmproduktionsteam är vana att paketera och förverkliga budskap som ger effekt.

Vill ni ha foto också?

Vi är minst lika bra på reklamfoto, och kan på vissa projekt vara på plats med både filmare och fotograf. Kolla in hur det kan se ut!

reklamfilm pmagi

Förproduktion

Vi går alltid igenom syftet med reklamfilmen, utifrån din målgrupp och vilken känsla du vill att mottagaren ska känna. Vi ställer frågorna som hjälper dig att konkretisera syfte och mål. Sedan analyserar vi och återkommer med förslag på upplägg för reklamfilmen.

Reklamfilm i Stockholm

Vårt rutinerade team utgår från Stockholm, men vi reser ofta och gärna runt om i Sverige och världen på uppdrag. Du får använda vår studio, eller så bygger vi upp en studio hos er på företaget. Eller filmar i miljö. Vi fixar allt.

reklamfilm stockholm

Låter det bra?

Läs gärna mer om oss, hur vi jobbar och om alla våra foto- och filmtjänster. Eller varför inte kontakta oss direkt så guidar vi dig till vad man kan göra!

OM OSSFOTOFILM
KONTAKTA OSS

Några som valt att jobba med oss

Hos oss på produktionsbolaget PMAGI AB Foto&Film i Stockholm jobbar ett effektivt team med bred kompetens och lång erfarenhet av foto- och filmproduktion. Vi kan ta hand om hela processen, från målgrupp, budskap & idé till färdig film och foto som ger rätt effekt. Vad är det för budskap du vill berätta? Hör av dig så spånar vi!