Fotograf Produktionsbolag Stockholm PMAGI logo

Pressbilder till företag

Vi ser till att ni har rätt bilder i årsredovisning, pressreleaser och på webben.
Pressbilder är en viktig del av ett företags kommunikation. Rätt bilder förmedlar företagets känsla på ett snyggt och proffsigt sätt och kan få media att vilja publicera fler och större bilder.
Hör av dig så berättar vi mer.

KONTAKTA OSS


Vi är väldigt nöjda med det arbete PMAGI utfört åt oss under de senaste åren. Dels när det kommer till själva pressbilderna, men också efterarbetet, där vi upplevde snabb service och högkvalitativ bildredigering


– Viktor Schmidt – Svensk Handel

Pressbilder för pressmeddelanden och årsredovisning

Vi på PMAGI hjälper er att skapa pressbilder som är både professionella och autentiska. Vi förstår att varje företag är unikt och vi tar oss tid att lära känna er verksamhet och er unika profil.


Vi behövde ha professionella pressbilder till två talespersoner för vår kund VMware så vi hörde av oss till PMAGI. Vi fick snabb hjälp och ett professionellt resultat med fina och användbara bilder som vi använder i mediesammanhang.

– Anton Skoglund – Archetype

Fotografer baserade i Stockholm

Med ett brett nätverk över hela Sverige

Vi är baserade i Stockholm och reser även över hela Sverige för att ta pressbilder. När vi inte räcker till så har vi ett bra nätverk av kompetenta fotografer runtom i landet som vi samarbetar med. Hos oss möter ni alltid en skicklig fotograf som skapar bilder som speglar er verksamhet på ett trovärdigt och representativt sätt. Vad det innebär för er kommer vi tillsammans fram till innan ett uppdrag. Vår mission är att bilderna ska väcka nyfikenhet hos just era kunder och samarbetspartners.


Några av de vanligaste pressfoto/pressbilderna vi fotograferar är VD-porträtt, porträtt på pressansvariga och andra viktiga medarbetare såsom kommunikatörer och ledning som syns i media och på webben.

Studio porträttbild på man med glasögon i kostym

Vår studio eller mobil studio

Vi har en stor studio i Stockholm, men pressbilder fotar vi gärna hos er för att få en fotomiljö som skapar igenkänning och passar er profil. Vi har med allt som behövs för att rigga upp ljussättning och bygga en mobil studio.

VD porträtt – VD pressbild

Vi på PMAGI har lång erfarenhet av att skapa pressbilder/pressfoto och har stor vana vid att planera fotograferingar. Vi ser till att även högt uppsatta personer med fullbokade kalendrar slappnar av framför kameran och får ett varierat bildurval med olika uttryck och poseringar att välja bland.

Pressbild på företagsledare och VD

Specialiserade på pressbilder

Vi är specialiserade på att skapa pressfoton till företag för en mängd olika ändamål och olika typer av företag. Exempelvis bilder till en kommande produktlansering, pressrelease, företagsevenemang, medieuttalanden eller för användning i marknadsföringsmaterial. Vi förstår hur viktigt det är med bilder som är både autentiska och professionella och vi vet hur vi ska åstadkomma pressbilder som visar upp er verksamhet på bästa möjliga sätt.

Fotografer för B2B

PMAGI har lång erfarenhet av att arbeta med B2B-företag inom många olika branscher som bygg & anläggning, industri, finans, tech, life science med flera för att skapa högkvalitativa pressbilder, reportage och företagsporträtt. Vi är stolta över att kunna erbjuda en personlig och professionell service där vi hjälper er att framhäva företagets styrkor och profilera er på bästa sätt. Vårt mål är att tillsammans med er skapa en stark och tydlig kommunikation.

Låter det bra?

Kontakta oss idag för att diskutera era behov av exempelvis pressbilder, pressrelease-bilder, SoMe-bilder och bilder till employer branding samt hur vi kan hjälpa er att skapa en professionell och autentisk bildprofil. Vi ser fram emot att arbeta med er och hjälpa er att nå era mål.

OM OSSFOTOFILM
KONTAKTA OSS

Några som valt att jobba med oss

Hos oss på produktionsbolaget PMAGI AB Foto&Film i Stockholm jobbar ett effektivt team med bred kompetens och lång erfarenhet av foto- och filmproduktion. Vi kan ta hand om hela processen, från målgrupp, budskap & idé till färdig film och foto som ger rätt effekt. Vad är det för budskap du vill berätta? Hör av dig så spånar vi!