Fotograf Produktionsbolag Stockholm PMAGI logo

Produktion av animerad film för företag i Stockholm

Animerad film är ett smart sätt att beskriva ditt företag, din process eller idé när det behövs tydlighet och enkelhet. Vår studio fixar allt från analys till illustrationer som passar din grafiska profil. Hör av dig!

KONTAKTA OSS

…ni har verkligen visat en unik förmåga att vara servicebenägna…. Mycket uppskattat samarbete från vårt håll!

– Jessica Kempka, Svenska Kyrkan

Kundcase

SE FLER KUNDCASE

Låt en animerad film visa och förklara

Med en animerad företagsfilm kan vår animation studio förtydliga ditt budskap genom sitt förenklade formspråk. Lekfull, städad eller saklig – stilen kan varieras oändligt! Vårt team hjälper dig att hitta en kreativ sida som ger ditt budskap effekt.

Jättefint introfilm, känns modern och retail.

– Johanna Strid, Mentor Online

Varför animerad företagsfilm?

Det är en rätt bra fråga

Det första vi gör är att prata ihop oss om vilket slags uttryck som passar dig bäst. Innan vårt erfarna filmproduktionsteam sätter igång med det praktiska får du till exempel hjälp med att definiera målgrupp och syfte. Med rätt kreatörer i projektet som är vana vid att arbeta efter en budget, får du en film som konkretiserar ditt budskap och ger effekt. 

Animerad film företag

Förproduktion

Vi går tillsammans igenom vad du vill berätta med en animerad film. Vad är budskapet och hur ska mottagaren känna? Med hjälp av våra frågor konkretiserar du syfte och mål. Sedan utvärderar vi och sätter ihop ett förslag på utformning av filmen.

Animerad film för företag i Stockholm

Vårt team utgår från Stockholm, men en animerad film skapas helt och hållet digitalt och är därför inte bunden till geografisk plats. För möten kan vi träffas fysiskt alternativt via telefon- eller videosamtal om det är bättre. Vi anpassar oss.

explainer video stockholm

Låter det bra?

Läs gärna mer om oss, hur vi jobbar och om alla våra foto- och filmtjänster. Eller varför inte kontakta oss direkt så guidar vi dig till vad man kan göra!

OM OSSFOTOFILM
KONTAKTA OSS

Några som valt att jobba med oss

Hos oss på produktionsbolaget PMAGI AB Foto&Film i Stockholm jobbar ett effektivt team med bred kompetens och lång erfarenhet av foto- och filmproduktion. Vi kan ta hand om hela processen, från målgrupp, budskap & idé till färdig film och foto som ger rätt effekt. Vad är det för budskap du vill berätta? Hör av dig så spånar vi!