Fotograf Produktionsbolag Stockholm PMAGI logo

Söker du ett skönt produktionsbolag i Stockholm?

Behöver du frilansare eller produktionsbolag till kommande produktioner? Vi har ett rutinerat produktionsteam med stor bredd inom alla genrer, både stillbild och rörligt. Vi har lång vana av allt från företagsfilmer, produktfoto, reklam till animationer och porträttfotograferingar.

KONTAKTA OSS

Vi kan foto & film

Vi har ett stort stall av rutinerade fotografer och filmare som du kan boka till dina produktioner. Har ni bråttom? Inga problem, oftast går det att lösa. Vi är vana att jobba med både kort och lång framförhållning.   Läs mer om alla genrer och se case nedan.

Vi har använt PMAGI för både fotografering och filmning – och är supernöjda. De är både flexibla och måna om att göra en bra leverans utifrån våra önskemål!

– Rebecca Ducemyr, Villeroy Boch – Gustavsberg

Kundcase och produktioner

Nyfiken på vad vi har producerat? Vi är stolta över våra produktioner. Spana in några av produktionerna här, eller kontakta oss för fler referenser.

Underleverantör till byrå

Även fast vi är vana att själva jobba med att ta fram koncept och projektleda fullskaliga produkter, så jobbar vi även ofta som underleverantör med ren produktion till byråer. Du kan boka fotografer, inslagsproducenter, projektledare, koordinatorer och redigerare via PMAGI AB, ditt produktionsbolag i Stockholm.

Fotograf Stockholm PMAGI Porträtt

Rutinerade fotografer & filmare

Våra nischade och erfarna fotografer älskar att ta fram rätt känsla oavsett produktion. Vi har ett stort team vi samarbetar med och handplockar enskilda fotografer till varje projekt. Vi är lätta att samarbeta med och levererar alltid.

Film & foto i Stockholm

Våra fotografer utgår från Stockholm, men vi älskar att resa till alla hörn av Sverige och världen på uppdrag. Vi är flexibla.

Fotograf Stockholm Produktbild
Fotograf Stockholm Verksamhetsbild

Egen studio

Vi har en stor studio på 200 kvm i Stockholm med rymlig industrihiss. Vi är även proffs på att bygga upp temporära studio on set. Vi fotar och filmar både i miljö, med full studioljussättning eller med portabel studiobakgrund.

Låter det bra?

Läs gärna mer om oss, hur vi jobbar och om alla våra foto- och filmtjänster. Eller varför inte kontakta oss direkt!

OM OSSFOTOFILM
KONTAKTA OSS

Några som valt att jobba med oss

Hos oss på produktionsbolaget PMAGI AB Foto&Film i Stockholm jobbar ett effektivt team med bred kompetens och lång erfarenhet av foto- och filmproduktion. Vi kan ta hand om hela processen, från målgrupp, budskap & idé till färdig film och foto som ger rätt effekt. Vad är det för budskap du vill berätta? Hör av dig så spånar vi!