Fotograf Produktionsbolag Stockholm PMAGI logo

Söker ni bröllopsfotograf i Stockholm?

Vi är något så ovanligt som ett produktionsbolag för foto&film som även fotar bröllop. Vi har flera fotografer och ser till att ni får den som passar just er.

Hör av er så berättar vi mer.

KONTAKTA OSS

Tack för de fina bilderna och för den fina servicen vi fått av er! Det var jättetrevligt att ha med er fotograf under vår dag och se bilderna som togs.

– Jessica Boman

Bröllopsfotograf med en twist

Vi är extremt rutinerade fotografer och kan få snygga bilder med rätt känsla under alla förhållanden. Vi är sköna att ha att göra med och håller vad vi lovar. Vi är lika bra på reportagefoto som behövs för ceremonin och festen, och mode och porträtt som behövs för att ta superfina bilder på er båda för album och vägg. Vi tänker på allt och välkomnar alla!

We are updating the website – happy customer statement coming here soon!

– Name, Company

Känslan är allt

Det är många faktorer som avgör om ett bröllopfoto är lyckat eller inte.

Vi tycker att känslan är allt, och det gäller inte bara känslan i bilderna. Det ska vara trevligt att bli fotade av oss och gästerna ska ha kul. Normalt smyger vi runt och letar efter sköna situationer, men ibland skrattar vi med gästerna, vi läser av situationen helt enkelt. Vi gillar inte hårt poserade bilder utan föredrar en äkthet i uttrycket, som ni kan se i bilderna här. Hör av er så kan vi visa fler bilder från olika typer av bröllop!

bröllopsfoto pmagi

Ljussättning maxar effekten

Vi tar bröllopsporträtt i miljö och skapar en trovärdig känsla. Vi använder en ljussättningsmetod där vi mixar befintlig ljus med egna blixtrar vid behov och förstärker det naturliga.

Efterbearbetning

Efter fotograferingen gör du ett urval av vilka bilder vi ska leverera. Vi gör bildbehandling, som att ställa in vitbalans, kontraster och lätta upp bilderna. Vid behov kan vi självklart även erbjuda avancerad retusch.

bröloppsfotografi stockholm

Bröllopsfotograf inte bara i Stockholm

Vi reser gärna i hela Sverige, och även utomlands. Och skulle ni vilja ha film är det inga problem, vi har även filmfotografer i teamet!

Vill ni ha fler bilder senare?

För att göra det flexibelt och enkelt för dig i framtiden så sparar vi allt. Vi spar alltid även råbilderna och har omfattande backupsystem så ni ska kunna återkomma med nya bildbehov. Vi låser dock inte upp dig, de bildfiler du får kan du använda helt fritt och printa förstoringar osv själv om du vill.

Låter det bra?

Läs gärna mer om oss, hur vi jobbar och om alla våra foto- och filmtjänster. Eller varför inte kontakta oss direkt så guidar vi dig till vad man kan göra!

OM OSSFOTOFILM
KONTAKTA OSS

Några som valt att jobba med oss

Hos oss på produktionsbolaget PMAGI AB Foto&Film i Stockholm jobbar ett effektivt team med bred kompetens och lång erfarenhet av foto- och filmproduktion. Vi kan ta hand om hela processen, från målgrupp, budskap & idé till färdig film och foto som ger rätt effekt. Vad är det för budskap du vill berätta? Hör av dig så spånar vi!