Fotograf Produktionsbolag Stockholm PMAGI logo

Vi kan Employer Branding Video

Film har en stor genomslagskraft och skapar större engagemang. Med hjälp av film kan du förstärka företagets värderingar och attrahera rätt personal.

Hör av dig så berättar vi mer!

KONTAKTA OSS

Först måste jag säga att jag blev väldigt glad över att resultatet blev så himlans bra! Bra jobbat alla!!! Nu vill man ju bara göra mer film med er!!!

– Victoria Österman, Scania

Kundcase

SE FLER KUNDCASE

Maxa din Employer Branding med film

Employer Branding handlar om hur ditt företag som arbetsplats uppfattas av personalen, tidigare anställda och potentiella nya kandidater. Helt enkelt, företagets rykte som arbetsgivare. Film är ett effektivt verktyg för att jobba med varumärket utifrån ett arbetsgivarperspektiv, så att ni attraherar rätt arbetskraft i framtiden.

Du kan både bygga stolthet och kultur internt och visa upp företaget och företagskulturen externt.

Tack för att ni hjälpte oss att skapa en fin film om vårt traineeprogram Huddingetrainee: socionom. Det har varit lätt och trevligt att samarbeta med er, ni har varit flexibla och lyhörda för våra önskemål.

– Olga Edmark – Huddinge kommun

Så attraherar du rätt personal med hjälp av film

Så attraherar du rätt personal med hjälp av film

Effektivisera platsannonserna. Du kan snabbt skapa en känsla för företaget med hjälp av korta filmer redan i jobbannonserna.

Låt medarbetarna själva berätta. Det är så du skapar trovärdighet, så intervjua medarbetarna om hur det är att jobba på företaget.

Visa upp företagskulturen. Passa på att använda filmer från verksamheten som snabbt ger en känsla av företaget för kandidaten.

employer branding

Vi hjälper dig

Vi tar fram koncept och idé, och tillsammans tar vi din Employer Branding till nya höjder. Vi gillar att samarbeta nära våra kunder för att verkligen lära känna varumärket.

Vi bryr oss

Vi är inte vilket produktionsbolag i Stockholm som helst. Vi värderar effekt & kvalitet. Vårt mål är att nå dina mål och att du ska vara nöjd hela vägen med att jobba tillsammans med oss.

employerbranding pmagi

Låter det bra?

Läs gärna mer om oss, hur vi jobbar och om alla våra foto- och filmtjänster. Eller varför inte kontakta oss direkt så guidar vi dig till vad man kan göra!

OM OSSFOTOFILM
KONTAKTA OSS

Några som valt att jobba med oss

Hos oss på produktionsbolaget PMAGI AB Foto&Film i Stockholm jobbar ett effektivt team med bred kompetens och lång erfarenhet av foto- och filmproduktion. Vi kan ta hand om hela processen, från målgrupp, budskap & idé till färdig film och foto som ger rätt effekt. Vad är det för budskap du vill berätta? Hör av dig så spånar vi!