Fotograf Produktionsbolag Stockholm PMAGI logo
FOTO FILM OM OSS KONTAKT

Vi producerar explainer video i Stockholm

Med en genomtänkt explainervideo kan du förklara allt från praktiska funktioner till mer abstrakta processer och metoder. Vi filmar, animerar och förtydligar ditt budskap med grafik – hör av dig så förklarar vi närmare. 

KONTAKTA OSS

Vi är jättenöjda med PMAGI som har hjälpt oss att göra en Employer Branding-film. Teamet var otroligt lätta att jobba med, de får alla framför kameran att känna sig avslappnade.

– Cecilia Enlund, Zmarta Group

Kundcase

SE FLER KUNDCASE

Förtydliga ditt budskap med explainer video 

Med explainer videos kan du förklara i fler dimensioner än vad som är möjligt i en bild. Har du en produkt där all funktion är dold på insidan? Vill du sälja en idé och undrar hur du ska visa upp den? Vi analyserar ditt behov och hjälper dig att beskriva just din vara eller tjänst.

Tack för att ni hjälpte oss att skapa en fin film om vårt traineeprogram Huddingetrainee: socionom. Det har varit lätt och trevligt att samarbeta med er, ni har varit flexibla och lyhörda för våra önskemål.

– Olga Edmark – Huddinge kommun

Vad gör en bra explainer video?

Det är en rätt bra fråga

Tillsammans med vårt team får du börja med att ta reda på vilken slags film som passar bäst till din vara eller tjänst. Ska den till exempel filmas eller animeras? Förproduktionen är väl använd tid där du får hjälp att definiera målgrupp och syfte. Vårt filmproduktionsteam är vana vid att hålla sig inom en given budget och genom att ställa rätt frågor hittar vi det utförande som förverkligar din idé.

explainer video stockholm

Förproduktion

Vi går igenom målgrupp, syfte och vilket innehåll som är viktigt att få med. Du kommer att få svara på nyfikna frågor om hur, vad och varför. Vad skiljer din vara eller tjänst från andra? När vi är nöjda funderar vi enskilt och återkommer sedan med förslag på upplägg för explainerfilmen.

explainer video

Explainer video i Stockholm

Vårt team utgår från Stockholm där även vår studio finns, men vi tar oss gärna dit uppdragen finns, inom Sverige eller världen. Vi filmar i vår studio, eller bygger all utrustning som behövs hos dig om det är bättre. Kanske animerar vi hela eller delar av filmen.

Låter det bra?

Läs gärna mer om oss, hur vi jobbar och om alla våra foto- och filmtjänster. Eller varför inte kontakta oss direkt så guidar vi dig till vad man kan göra!

OM OSSFOTOFILM
KONTAKTA OSS

Några som valt att jobba med oss

Hos oss på produktionsbolaget PMAGI AB Foto&Film i Stockholm jobbar ett effektivt team med bred kompetens och lång erfarenhet av foto- och filmproduktion. Vi kan ta hand om hela processen, från målgrupp, budskap & idé till färdig film och foto som ger rätt effekt. Vad är det för budskap du vill berätta? Hör av dig så spånar vi!