Fotograf Produktionsbolag Stockholm PMAGI logo

Söker du interiörfotograf eller arkitekturfotograf?

Vi är proffs på att fota miljöer kommersiella miljöer med rätt känsla. Oavsett om det ska vara kliniskt eller mysigt eller så vet vi hur man får fram rätt uttryck. Vad vill du förmedla?

Hör av dig så berättar vi mer.

KONTAKTA OSS

Fina bilder, kul!

– Hanna Dahlén, Hotellchef på The Hub, Hotel & Livingroom

Vad kan en arkitekturfotograf göra

Väldigt mycket mer än en stressad mäklarfotograf. Det handlar om att hitta rätt vinklar, rätt avstånd och optik, och viktigast av allt, rätt tid. Listan är lång. Behöver vi fota trolla bort fula byggstaket, då kanske vi kör med drönare. Ska många olika byggnader fotas gör vi en rutt efter solens vinklar. Vi tänker på allt.

Oj så fina bilder, det kommer bli svårt att välja men det blir ett kärt besvär J jag är verkligen nöjd.

– Ann-Sofi Forsmark, Stockholms Stadsarkiv

Interiörfotograf

Inte alltid så enkelt som det låter

Våra rutinerade interiörfotografer har lång erfarenhet av olika situationer och vi gillar krävande kunder. Vi planerar vinklar i förväg och tänker till om önskad känsla i bilderna. Det kan vara nödvändigt att man kommer tillbaka flera gånger för att få rätt ljus. Man kanske behöver fota under pågående verksamhet men utan människor, eller så vill man ha med människor men inga ansikten, eller drönarbilder, eller timelaps från ett bygge, eller….

interiör foto pmagi

Ljussättning

Vi strävar oftast efter en trovärdig känsla. Vi använder en ljussättningsmetod där vi mixar befintlig ljus i lokalen med egna blixtrar vid behov.

Efterbearbetning

Efter fotograferingen gör du ett urval av vilka bilder vi ska leverera. Vi gör bildbehandling och levererar i rätt format. Vid behov kan vi självklart även erbjuda avancerad retusch.

arkitekturfoto

Interiör & arkitektur i hela Sverige

Vi reser gärna, det kan vara rätt bra att få ett enhetligt uttryck på alla platser och det löser vi, oavsett om vi reser eller använder vårt nätverk för att koordinera insatsen. Och ja, inte bara i Sverige!

Behöver ni ta fler bilder senare?

För att göra det flexibelt för dig i framtiden, så dokumenterar vi alltid alla våra uppdrag. Allt sparas för att vi enkelt ska kunna skapa samma förutsättningar igen om du behöver ta fler foton vid nya tillfällen. Vi spar alltid råbilderna och har omfattande backupsystem.

Låter det bra?

Läs gärna mer om oss, hur vi jobbar och om alla våra foto- och filmtjänster. Eller varför inte kontakta oss direkt så guidar vi dig till vad man kan göra!

OM OSSFOTOFILM
KONTAKTA OSS

Några som valt att jobba med oss

Hos oss på produktionsbolaget PMAGI AB Foto&Film i Stockholm jobbar ett effektivt team med bred kompetens och lång erfarenhet av foto- och filmproduktion. Vi kan ta hand om hela processen, från målgrupp, budskap & idé till färdig film och foto som ger rätt effekt. Vad är det för budskap du vill berätta? Hör av dig så spånar vi!