Fotograf Produktionsbolag Stockholm PMAGI logo

Produktion av eventfilm i Stockholm

Eventfilm är ett effektivt sätt att utöka din synlighet och förlänga värdet av ditt event. Oavsett var den visas – på YouTube, i sociala medier och som utskick, kan vi utforma filmen för bästa genomslagskraft. Hör av dig!

KONTAKTA OSS

Tack! Vi är supernöjda! […] Tack igen – superjobb!!!

– Sarah Millerton, Nordea

Kundcase

SE FLER KUNDCASE

Förläng eventet med eventfilm

Ett event är ofta en påkostad satsning där en eventfilm kan förlänga intresse och nyhetsvärde. Vad vill du förmedla? Vad ska mottagaren känna och vilken effekt vill du skapa? Med vårt team utformar du en eventfilm som gör avtryck och ger mervärde.

Filmen blir skitbra nu tycker jag.

– Anders Ekhammar, Perspective Communication

Varför ska du göra eventfilm?

Det är faktiskt en rätt bra fråga

Inför eventet får du hjälp av vårt erfarna filmproduktionsteam att konkretisera syfte och mål. Med rätt personer i projektet får du ett självgående team som tar egna initiativ där det passar – och inom budget. Vi är vana att sköta hela produktionen och anpassar processen för att matcha din deadline. Och kan vi hjälpa till att höja den kreativa nivån blir vi extra nöjda!

Vill ni ha eventfoto också?

Vi är minst lika bra på eventfoto, och kan vara på plats med både filmare och fotograf. Kolla in hur det kan se ut!

eventfilm pmagi

Förproduktion

Var ska filmen visas efter eventet? Vem ska se den och varför? Vilka känslor vill du förmedla till mottagaren? Före eventet ställer vi frågorna som hjälper dig att förtydliga syfte och mål. Sedan gör vi ett förslag på upplägg för eventfilmen.

Eventfilm i Stockholm

Vi utgår från Stockholm där även vår studio finns, men vårt team reser dit eventet ska hållas, i Sverige eller världen. Vi har alltid med den utrustning som behövs för att fånga eventet på plats och vet hur vi ska smälta in och samtidigt hitta de bästa situationerna. Det är vårt jobb.

event pmagi stockholm

Låter det bra?

Läs gärna mer om oss, hur vi jobbar och om alla våra foto- och filmtjänster. Eller varför inte kontakta oss direkt så guidar vi dig till vad man kan göra!

OM OSSFOTOFILM
KONTAKTA OSS

Några som valt att jobba med oss

Hos oss på produktionsbolaget PMAGI AB Foto&Film i Stockholm jobbar ett effektivt team med bred kompetens och lång erfarenhet av foto- och filmproduktion. Vi kan ta hand om hela processen, från målgrupp, budskap & idé till färdig film och foto som ger rätt effekt. Vad är det för budskap du vill berätta? Hör av dig så spånar vi!