Fotograf Produktionsbolag Stockholm PMAGI logo
FOTO FILM OM OSS KONTAKT

Produktion av informationsfilm i Stockholm

Med informationsfilm sprider du effektivt information och utbildningar. Oavsett om de ska visas på stor skärm för många åhörare eller om varje deltagare tittar enskilt på webben, hjälper vi dig nå ut. Hör av dig! 

KONTAKTA OSS

Vi är jättenöjda med PMAGI som har hjälpt oss att göra en Employer Branding-film. Teamet var otroligt lätta att jobba med, de får alla framför kameran att känna sig avslappnade.

– Cecilia Enlund, Zmarta Group

Kundcase

SE FLER KUNDCASE

Sprid budskapet med informationsfilm

Med en informationsfilm eller utbildningsfilm kan du framföra ditt budskap till många och under obegränsad tid. Är det en föreläsning eller en praktisk manual? Vilken känsla vill du förmedla? Med vårt team får du snabb och effektiv hjälp med att paketera ditt material så det gör intryck.

Tack för att ni hjälpte oss att skapa en fin film om vårt traineeprogram Huddingetrainee: socionom. Det har varit lätt och trevligt att samarbeta med er, ni har varit flexibla och lyhörda för våra önskemål.

– Olga Edmark – Huddinge kommun

Varför ska du göra informationsfilm?

Det är en rätt bra fråga

Vi börjar varje projekt med att reda ut några grundläggande frågor. Det är inte alltid lätt att svara på varför, till vem och hur, men med vårt proffsiga filmproduktionsteam får du hjälp på vägen. Med rätt personer i ditt projekt förverkligas din vision inom en rimlig budget. Hos oss hittar du ett team som gärna utvecklar din idé till ett snyggt paketerat koncept.

informationsfilm

Förproduktion

Vi utgår från budskapet med informationsfilmen och går igenom vad din målgrupp ska känna och vad du vill att de ska göra efter att ha sett filmen. Med hjälp av våra frågor konkretiserar vi tillsammans syfte och mål. Efter det återkommer vi med förslag på hur filmen kan utformas.

informationsfilm pmagi

Informationsfilm i Stockholm

Vi utgår från Stockholm där även vår studio finns, men vårt team reser gärna ditt uppdragen tar oss, i Sverige och världen. Vi bygger upp en studio där du finns, eller riggar kameror och mikrofoner i föreläsningssalar. Vi löser allt.

Låter det bra?

Läs gärna mer om oss, hur vi jobbar och om alla våra foto- och filmtjänster. Eller varför inte kontakta oss direkt så guidar vi dig till vad man kan göra!

OM OSSFOTOFILM
KONTAKTA OSS

Några som valt att jobba med oss

Hos oss på produktionsbolaget PMAGI AB Foto&Film i Stockholm jobbar ett effektivt team med bred kompetens och lång erfarenhet av foto- och filmproduktion. Vi kan ta hand om hela processen, från målgrupp, budskap & idé till färdig film och foto som ger rätt effekt. Vad är det för budskap du vill berätta? Hör av dig så spånar vi!