Fotograf Produktionsbolag Stockholm PMAGI logo

Söker du industrifotograf i Stockholm?

Vi är proffs på att fota i alla miljöer, har koll på säkerhetsskor, hjälmar och annat som ska vara rätt. Vi hjälper er förmedla rätt bild av företaget.


Hör av dig så berättar vi mer.

KONTAKTA OSS

We are more than happy. Thanks again for the collaboration.

– Manuela Höllinger, Head of Communication på Hitatchi Zosen Inova AG

Industrifotograf med erfarenhet

Det är så många faktorer som spelar roll när man ska ta industrifoton. Bildkomposition, kläder och utrustning ska vara rätt, rätt loggor ska synas, rätt ansiktsuttryck, kroppsspråk och ljussättning. Listan är lång. Vi tänker på allt.

Riktigt snygga bilder. Bra jobbat!

– Sabina Kraupp, Infratek

Vi jobbar med människor och miljöer

Det är många faktorer som avgör om ett industrifoto är lyckat eller inte.

Våra rutinerade industrifotografer har lång erfarenhet av att få personer framför kameran att slappna av. Att få fram rätt känsla i bilderna. Att inte missa rätt ögonblick och att vara snabbt rörlig vid behov.

Vill ni ha film också?

Vi är minst lika bra på företagsfilm, och kan vara på plats med både filmare och fotograf. Kolla in hur det kan se ut!

industrifotograf pmagi

Ljussättning som maxar effekten

Vi tar bilder i miljö och skapar en trovärdig känsla. Vi använder en ljussättningsmetod där vi mixar befintlig ljus i lokalen med egna blixtrar. Vi förstärker helt enkelt det naturliga.

Efterbearbetning

Efter fotograferingen gör du ett urval av vilka bilder vi ska leverera. Vi gör bildbehandling, som att ställa in vitbalans, kontraster och lätta upp bilderna. Vid behov kan vi självklart även erbjuda avancerad retusch.

Vi reser gärna och har egen studio med industrihiss

Naturligtvis reser vi till er i hela Sverige och världen, det är svårt att flytta på en industri. Vi har även en stor studio på 200 kvm som du gärna får använda. Men vi är även proffs på att bygga upp en temporär studio där ni befinner er. Då kan vi fota effektivt i miljö eller med full studioljussättning och portabel studiobakgrund. Vad blir enklast för er?

Behöver ni ta fler bilder senare?

För att göra det flexibelt och enkelt för dig i framtiden, så dokumenterar vi alltid alla våra fotosessioner. Allt sparas för att vi enkelt ska kunna skapa samma förutsättningar igen om du behöver ta fler foton vid nya tillfällen. Vi spar alltid råbilderna och har omfattande backupsystem.

Låter det bra?

Läs gärna mer om oss, hur vi jobbar och om alla våra foto- och filmtjänster. Eller varför inte kontakta oss direkt så guidar vi dig till vad man kan göra!

OM OSSFOTOFILM
KONTAKTA OSS

Några som valt att jobba med oss

Hos oss på produktionsbolaget PMAGI AB Foto&Film i Stockholm jobbar ett effektivt team med bred kompetens och lång erfarenhet av foto- och filmproduktion. Vi kan ta hand om hela processen, från målgrupp, budskap & idé till färdig film och foto som ger rätt effekt. Vad är det för budskap du vill berätta? Hör av dig så spånar vi!