Fotograf Produktionsbolag Stockholm PMAGI logo

Söker du reklamfotograf i Stockholm?

Vi är rutinerade reklamfotografer som tar snygga och kreativa reklambilder. Vi framhäver ditt budskap på bästa sätt, oavsett om det är fokus på produkter eller tjänster. Hör av dig så berättar vi mer.

KONTAKTA OSS

Tack så mycket, det ser otroligt bra ut!! Ni är underbara att jobba med!

– Mikael Larsson, Stylivery

Olika typer av reklambilder

Olika branscher har olika utmaningar vid fototillfället. Vi har stor kunskap om vad som är viktigt att ta hänsyn till vid fotograferingen. Vi är vana att skapa effektiva kreativa reklambilder oavsett förutsättningar.

Supertack! Härlig service hos er!

– Malin Olsson, Niesmann+Bischoff Sverige AB

Packshots eller avancerade reklambilder?

Vi kan leverera allt från enkla bilder till webshopen till avancerade reklambilder som kräver timmar av förberedelser, location scouting, modellcasting och retusch. Vi anpassar oss till förutsättningarna för just dina produkter och tjänster.

Vill ni ha film också?

Vi är minst lika bra på reklamfilm, och kan ofta samordna både filmare och fotografer effektivt. Kolla in hur det kan se ut!

reklam fotograf säng kontinental

Fotografering hos er eller i studio

Vi har en stor studio i Stockholm på 200 kvm med industrihiss som du gärna får använda. Men vi är även proffs på att bygga upp en temporär studio där ni befinner er, så ni slipper transporter. Vi fotar både i miljö och med full studioljussättning med portabel studiobakgrund.

Efterbearbetning

Reklambilder kräver oftast en omfattande efterbearbetning för att framhäva styrkorna i bilden på bästa sätt. Vi erbjuder även avancerad retusch för ”high end-bilder” för reklam.

reklamfoto stockholm pmagi

Vi kan ta hand om hela processen

Vi är gärna med från början. Utifrån produkt och image hittar vi tillsammans med er de bästa bildlösningarna. Vi kan sedan ta hand om allt från idé till location scouting, att casta modeller och rekvisita. Naturligtvis fixar vi avancerad retusch, vi kan bygga om din bild helt om det behövs.

Rätt image & känsla

Detta är det viktigaste, vi är kreativa men respekterar ditt varumärke och tar fram reklambilder som tilltalar målgruppen.

Låter det bra?

Läs gärna mer om oss, hur vi jobbar och om alla våra foto- och filmtjänster. Eller varför inte kontakta oss direkt så guidar vi dig till vad man kan göra!

OM OSSFOTOFILM
KONTAKTA OSS

Några som valt att jobba med oss

Hos oss på produktionsbolaget PMAGI AB Foto&Film i Stockholm jobbar ett effektivt team med bred kompetens och lång erfarenhet av foto- och filmproduktion. Vi kan ta hand om hela processen, från målgrupp, budskap & idé till färdig film och foto som ger rätt effekt. Vad är det för budskap du vill berätta? Hör av dig så spånar vi!