Fotograf Produktionsbolag Stockholm PMAGI logo

Fotograf Stockholm – Vi skapar rätt image

Välkommen till PMAGI AB Foto & Film – din fotograf i Stockholm. Vi är rutinerade fotografer som älskar att förmedla rätt känsla. Här finns experter oavsett om du vill ha porträttfoton av personalen eller en avancerad reklamkampanj.

Vi skapar bilder som får ditt bolag att lyfta. 

KONTAKTA OSS

Några som valt att jobba med oss

Pmagi kunders loggor
Några av våra kunders loggor

Fotografering i vår fotostudio i Stockholm – Eller på plats hos er

Vi är rutinerade fotografer som älskar att ta fram rätt känsla med hjälp av foton, oavsett om det gäller porträttfoto av personalen eller en avancerad reklamkampanj i Stockholm. Vi skapar bilder som berör oavsett bransch.

Mycket proffsigt genomförd produktion. Vi letade efter någon som kunde ”snäppa upp” vårt budskap, och pmagi lyckades. Snabba, ställer relevanta frågor, är kreativa och levererar i tid. Vi är supernöjda!

– Eva Blixt – Norrtälje energi

Foto är det roligaste vi vet

På bara en millisekund har du skapat ett första intryck. Med bara en bild. Foto är ett kraftfullt verktyg som gör att du berör och når fram med ditt budskap.

Men ibland kan det vara svårt att komma på hur bilden ska se ut. Det kan vara lättare att identifiera känslan du vill att bilden ska förmedla. Det är där vårt team på PMAGI AB Fotograf Stockholm kommer in.

Vi har lång erfarenhet och kan hjälpa dig att få ner känslan till en konkret bild. Vi producerar alla genrer av foton.

SE KUNDCASE
fotograf interiör pmagi

Fotografer i Stockholm

Våra rutinerade fotografer utgår från Liljeholmen i Stockholm, men vi reser ofta och gärna runt om i Sverige och världen på uppdrag. Du får använda vår studio, eller så bygger vi upp en studio hos er på företaget. Vi fixar allt.

reportage_silja_line_pmagi

Förproduktion

Vi går alltid igenom syftet med bilderna, utifrån din målgrupp och vilken känsla du vill att betraktaren ska uppleva när de ser bilderna. Vi ställer frågorna som hjälper dig att konkretisera just det. Sedan analyserar vi och återkommer med förslag på upplägg för vilka bilder som ger bäst effekt.

Stor fotostudio i Stockholm

Vi har en rejäl studio i Årstaberg, nära Liljeholmen söder om Södermalm i Stockholm. Där finns 200m2 utrymme, industrihiss, trevliga människor och sjukt mycket fotoutrustning. Vi har parkering precis utanför och det är bara 50m till pendeltåg, tvärbana och bussar. Galet bra för att vara en fotostudio i Stockholm, men i ärlighets namn gör vi faktiskt de flesta jobben på plats ute hos våra kunder, det brukar bli smidigast så.

Vi har erfarenheter från olika branscher

Olika branscher har olika utmaningar vid fotograferingar. Vi har levererat foto inom jurist-, finans-, industri-, mat-, hälsa-, läkemedel-, teknik- och it-branschen. Vi är vana att komma till en ny miljö och har stor kunskap om saker att ta hänsyn till. Vi vet vad som är viktigt att tänka på vid fotograferingen. Ja just det, vi har även jobbat inom statlig & kommunal verksamhet. Sa vi att vi kan foto?

reklamfotogar pmagi

Skapa rätt uttryck

Med bilder kan du skapa och berätta om din identitet som varumärke. Vi jobbar ofta med minimalistisk design. Mycket av det vi gör kan se enkelt ut, men det är alltid mycket tanke bakom. Vi ger gärna råd kring uttryck, kläder och bildspråk för hur det blir bäst energi i bilderna.

Fotograf Stockholm Verksamhetsbild

Vi får alla avslappnade

Många kan uppleva det jobbigt och anspänt att bli fotograferade. Därför skapar vi alltid en skön fotomiljö och fokuserar på att alla framför kameran ska kunna slappna av och vara sina bästa jag. Vi vet hur vi kan lyfta fram rätt uttryck under snabb tidspress.

Fotograf – För företag i Stockholm

Som företag är det viktigt med bilder av hög kvalité, dels för att ens hemsida ska vara tilltalande men även för effektiv marknadsföring. På PMAGI AB Foto & Film gör vi bilder för företag till många olika typer av projekt. Det kan vara produktbilder som ska sälja från hemsidan. Det kan också vara verksamhetsbilder som används för att snygga till hemsidan eller som används i reportage. 

För att ha underlag till marknadsföring erbjuder vi reklamfoto för att marknadsföra med bilder och snygga porträtt. Vi har producerat reklamfoton och företagsfoton till världsledande företag inom många olika sektorer.

Vi erbjuder därav många olika alternativ för företag. Oavsett om det är produktbilder, reklamfoto, eventfoto eller porträttfoton. 

Reklamfoto för att växa

Man har bara en chans att ge ett första intryck. Som företag händer det oftast genom marknadsföring när man vill nå ut till nya kunder. För att locka till sig nya kunders uppmärksamhet gäller det att ge ett så bra intryck som möjligt av företaget. Ska man använda sig av bilder gäller det att visa upp hög kvalité. 

Genom att ha hög kvalité på sitt reklamfoto speglar det en hög kvalité hos företaget och dess produkter. Vi på PMAGI AB Foto & Film är proffs på att leverera dessa bilder. Det gäller för våra produktbilder som ska spegla företagets utbud av produkter. Det kan också gälla de verksamhetsbilder som vi tar på antingen ert kontor eller fabrik. Oavsett vilken typ av bilder ni behöver ha hjälp med så levererar vi det.

Oavsett om vi jobbar med verksamhetsbilder, produktbilder eller porträttfoton så är vi alltid passionerade i vårt arbete. Vi har hållit på med foto under en lång tid och tagit oss an både stora och små projekt. Vi är med er hela vägen från start till mål både med rörliga bilder och stillbilder. Du som kund kan komma med idén om vad ni vill göra men vi hjälper till att forma den och göra den till verklighet på ett sätt som når ut. När det gäller kreativitet och idéer så är vi självklart mycket erfarna. Efter vår långa erfarenhet av alla typer av fotografering har vi stött på det mesta.

Inte bara foto

Vi jobbar även med film – läs mer här om du söker produktionsbolag i Stockholm!

KONTAKTA OSS

Även för privatkunder

Exklusiva foton & filmer för er som vill ha något utöver det vanliga

Vi på PMAGI AB Foto & Film jobbar mest som produktionsbolag åt företag i Stockholm. Vi gör bland annat reklamfilm, mode och kändisporträtt. Men vi älskar att fota för privatkunder som vill ha något extra!

Vi gillar det naturliga, naturliga och avslappnade poser och naturligt ljus. Vi har en stor fotostudio nära Liljeholmen i Stockholm, men helst av allt fotar vi i miljö. Hemma hos er i Stockholm, på södermalm, östermalm, utanför tullarna eller ute i naturen till exempel!

Om du letar efter en skicklig fotograf i Stockholm har du alltså kommit helt rätt. 

Bröllopsfotograf i Stockholm

För att föreviga sitt bröllop på bästa möjliga sätt är det ett smart sätt att hyra in en bröllopsfotograf. Det är våra bröllopsfotografer på PMAGI experter på och vi finns med dig under hela bröllopet. Vi tar bilderna ute i naturen för att få till så fina miljöbilder som möjligt utomhus. Sen finns vi med genom hela dagen för att ta bilder, vi vill vara din unika bröllopsfotograf i Stockholm. 

Våra fotografer på PMAGI har de nyaste kamerorna och utrustningen för att det ska bli så snygga bilder som möjligt till en hög kvalité. Läs mer och se vår portfolio för bröllopsfoto här!

Övrig fotografering

Vi erbjuder även andar typer av fotografering, som familjefotografering, modell för en dag, barnfotografering av barn, babyfoto / bebisfoto, gravidfotografering, dop, fotografering av husdjur och hästar, porträttfoton och bilder för CV, fest och mingelfoto, lägenhetsfoto och interiörfoto. Allt med det där lilla extra som gör att vi inte har de lägsta priserna, men vi vet att du kommer bli extra nöjd med ditt val av fotograf!

Det vi inte gör är enklare foto som körkortsfoto för körkort, passfoto, visumfoto och fotografering för ID-kort. Söker du det är det bättre att välja någon av de mindre fotograferna som snabbt och billigt hjälper er med detta. Men det är klart, vill du ha ett galet snyggt passfoto så är du välkommen att höra av dig!

KONTAKTA OSS

Hos oss på produktionsbolaget PMAGI AB Foto&Film i Stockholm jobbar ett effektivt team med bred kompetens och lång erfarenhet av foto- och filmproduktion. Vi kan ta hand om hela processen, från målgrupp, budskap & idé till färdig film och foto som ger rätt effekt. Vad är det för budskap du vill berätta? Hör av dig så spånar vi!