Fotograf Produktionsbolag Stockholm PMAGI logo

Fotograf Stockholm – Vi skapar rätt image

Välkommen till PMAGI AB Foto & Film – din fotograf i Stockholm. Vi är rutinerade fotografer som älskar att förmedla rätt känsla. Här finns experter oavsett om du vill ha porträttfoton av personalen eller en avancerad reklamkampanj.

Vi skapar bilder som får ditt bolag att lyfta. 

KONTAKTA OSS

Några som valt att jobba med oss

PMAGI AB Foto & Film - Kunder loggor 1
PMAGI Kunders loggor 2

Fotografering i vår fotostudio i Stockholm – Eller på plats hos er

Vi är rutinerade fotografer som älskar att ta fram rätt känsla med hjälp av foton, oavsett om det gäller porträttfoto av personalen eller en avancerad reklamkampanj i Stockholm. Vi skapar bilder som berör oavsett bransch.

Mycket proffsigt genomförd produktion. Vi letade efter någon som kunde ”snäppa upp” vårt budskap, och pmagi lyckades. Snabba, ställer relevanta frågor, är kreativa och levererar i tid. Vi är supernöjda!

– Eva Blixt – Norrtälje energi

Foto är det roligaste vi vet

På bara en millisekund har du skapat ett första intryck. Med bara en bild. Foto är ett kraftfullt verktyg som gör att du berör och når fram med ditt budskap.

Men ibland kan det vara svårt att komma på hur bilden ska se ut. Det kan vara lättare att identifiera känslan du vill att bilden ska förmedla. Det är där vårt team på PMAGI AB Fotograf Stockholm kommer in.

Vi har lång erfarenhet och kan hjälpa dig att få ner känslan till en konkret bild. Vi producerar alla genrer av foton.

SE KUNDCASE
fotograf interiör pmagi

Fotografer i Stockholm

Våra rutinerade fotografer utgår från Liljeholmen i Stockholm, men vi reser ofta och gärna runt om i Sverige och världen på uppdrag. Du får använda vår studio, eller så bygger vi upp en studio hos er på företaget. Vi fixar allt.

Förproduktion

Vi går alltid igenom syftet med bilderna, utifrån din målgrupp och vilken känsla du vill att betraktaren ska uppleva när de ser bilderna. Vi ställer frågorna som hjälper dig att konkretisera just det. Sedan analyserar vi och återkommer med förslag på upplägg för vilka bilder som ger bäst effekt.

reportage_silja_line_pmagi

Stor fotostudio i Stockholm

Vi har en rejäl studio i Västberga, nära Liljeholmen söder om Södermalm i Stockholm. Där finns 200m2 utrymme, industrihiss, trevliga människor och sjukt mycket fotoutrustning. Vi har parkering precis utanför. Galet bra för att vara en fotostudio i Stockholm, men i ärlighets namn gör vi faktiskt de flesta jobben på plats ute hos våra kunder, det brukar bli smidigast så.

Vi har erfarenheter från olika branscher

Olika branscher har olika utmaningar vid fotograferingar. Vi har levererat foto inom jurist-, finans-, industri-, mat-, hälsa-, läkemedel-, teknik- och it-branschen. Vi är vana att komma till en ny miljö och har stor kunskap om saker att ta hänsyn till. Vi vet vad som är viktigt att tänka på vid fotograferingen. Ja just det, vi har även jobbat inom statlig & kommunal verksamhet. Sa vi att vi kan foto?

reklamfotogar pmagi

Skapa rätt uttryck

Med bilder kan du skapa och berätta om din identitet som varumärke. Vi jobbar ofta med minimalistisk design. Mycket av det vi gör kan se enkelt ut, men det är alltid mycket tanke bakom. Vi ger gärna råd kring uttryck, kläder och bildspråk för hur det blir bäst energi i bilderna.

Vi får alla avslappnade

Många kan uppleva det jobbigt och anspänt att bli fotograferade. Därför skapar vi alltid en skön fotomiljö och fokuserar på att alla framför kameran ska kunna slappna av och vara sina bästa jag. Vi vet hur vi kan lyfta fram rätt uttryck under snabb tidspress.

Fotograf Stockholm Verksamhetsbild

Fotograf – För företag i Stockholm

Som företag är det viktigt med bilder av hög kvalité, dels för att ens hemsida ska vara tilltalande men även för effektiv marknadsföring. På PMAGI AB Foto & Film gör vi bilder för företag till många olika typer av projekt. Det kan vara produktbilder som ska sälja från hemsidan. Det kan också vara verksamhetsbilder som används för att snygga till hemsidan eller som används i reportage. 

För att ha underlag till marknadsföring erbjuder vi reklamfoto för att marknadsföra med bilder och snygga porträtt. Vi har producerat reklamfoton och företagsfoton till världsledande företag inom många olika sektorer.

Vi erbjuder därav många olika alternativ för företag. Oavsett om det är produktbilder, reklamfoto, eventfoto eller porträttfoton. 

Reklamfoto för att växa

Man har bara en chans att ge ett första intryck. Som företag händer det oftast genom marknadsföring när man vill nå ut till nya kunder. För att locka till sig nya kunders uppmärksamhet gäller det att ge ett så bra intryck som möjligt av företaget. Ska man använda sig av bilder gäller det att visa upp hög kvalité. 

Genom att ha hög kvalité på sitt reklamfoto speglar det en hög kvalité hos företaget och dess produkter. Vi på PMAGI AB Foto & Film är proffs på att leverera dessa bilder. Det gäller för våra produktbilder som ska spegla företagets utbud av produkter. Det kan också gälla de verksamhetsbilder som vi tar på antingen ert kontor eller fabrik. Oavsett vilken typ av bilder ni behöver ha hjälp med så levererar vi det.

Oavsett om vi jobbar med verksamhetsbilder, produktbilder eller porträttfoton så är vi alltid passionerade i vårt arbete. Vi har hållit på med foto under en lång tid och tagit oss an både stora och små projekt. Vi är med er hela vägen från start till mål både med rörliga bilder och stillbilder. Du som kund kan komma med idén om vad ni vill göra men vi hjälper till att forma den och göra den till verklighet på ett sätt som når ut. När det gäller kreativitet och idéer så är vi självklart mycket erfarna. Efter vår långa erfarenhet av alla typer av fotografering har vi stött på det mesta.

Inte bara foto

Vi jobbar även med film – läs mer här om du söker produktionsbolag i Stockholm!

KONTAKTA OSS

Hos oss på produktionsbolaget PMAGI AB Foto&Film i Stockholm jobbar ett effektivt team med bred kompetens och lång erfarenhet av foto- och filmproduktion. Vi kan ta hand om hela processen, från målgrupp, budskap & idé till färdig film och foto som ger rätt effekt. Vad är det för budskap du vill berätta? Hör av dig så spånar vi!