Fotograf Produktionsbolag Stockholm PMAGI logo

Söker du frilansfotograf i Stockholm?

Vi är proffs på att fånga det som händer i stunden och har erfarenhet av de flesta branscher. Rätt ögonblick, rätt känsla, rätt budskap.

Hör av dig så berättar vi mer.

KONTAKTA OSS

Vilka SUPER-fina bilder. Grymt jobbat!

– Caroline Hellström, Filmstaden

Kändisar eller industriarbetare

Det spelar inte så stor roll, vi älskar båda och kan få fram rätt känsla i bilderna oavsett om den som är med på bilderna är van eller inte. Vi kan hantera alla sorters människor och situationer.

Thank you so much for the images! Great work!

– Anne Ala-Jokimäki, AD på A-lehdet Dialogi Oy

Frilansfotograf med kundfokus

Vi har alltid kunden i åtanke

Tillsammans med er går vi igenom vad målsättningen med bilderna är. Våra rutinerade fotografer har lång erfarenhet av att få personer framför kameran att slappna av. Ibland fotar vi helt dokumentärt men ofta iscensätter vi de bilder vi behöver på plats.

Vill ni ha film också?

Vi är minst lika bra på film, och kan vara på plats med både filmare och fotograf. Kolla in hur det kan se ut!

reportagefoto pmagi

Estetik & trovärdighet

Vi fotar i miljö och skapar en trovärdig känsla. Vi använder en ljussättningsmetod där vi vid behov mixar befintligt ljus med egna blixtrar. Vi förstärker helt enkelt det naturliga.

Efterbearbetning

Efter fotograferingen gör du ett urval av vilka bilder vi ska leverera. Vi gör bildbehandling, som att ställa in vitbalans, kontraster och lätta upp bilderna. Vid behov kan vi självklart även erbjuda avancerad retusch.

reportagefotograf pmagi

Vi har även studio i Stockholm

Vi har en stor studio på 200 kvm som du gärna får använda. Men vi är även proffs på att bygga upp en temporär studio där ni befinner er. Då kan vi fota effektivt i miljö eller med full studioljussättning och portabel studiobakgrund.

Behöver du ta fler bilder senare?

För att göra det flexibelt och enkelt för dig i framtiden, så dokumenterar vi alltid alla våra fotosessioner. Allt sparas för att vi enkelt ska kunna skapa samma förutsättningar igen om du behöver ta fler foton vid nya tillfällen. Vi spar alltid råbilderna och har omfattande backupsystem.

Låter det bra?

Läs gärna mer om oss, hur vi jobbar och om alla våra foto- och filmtjänster. Eller varför inte kontakta oss direkt så guidar vi dig till vad man kan göra!

OM OSSFOTOFILM
KONTAKTA OSS

Några som valt att jobba med oss

Hos oss på produktionsbolaget PMAGI AB Foto&Film i Stockholm jobbar ett effektivt team med bred kompetens och lång erfarenhet av foto- och filmproduktion. Vi kan ta hand om hela processen, från målgrupp, budskap & idé till färdig film och foto som ger rätt effekt. Vad är det för budskap du vill berätta? Hör av dig så spånar vi!