Fotograf Produktionsbolag Stockholm PMAGI logo

Söker du videoproduktion i Stockholm?

Vi producerar video inom alla genrer. Vårt team brinner för videoproduktion och kan ta hand om hela processen, från idé till färdig film, så hör av dig oss, en komplett videoproduktionsbyrå!

KONTAKTA OSS

Vilket resultat! Jag blev så glad, filmen är ju så bra! Bra jobbat alla, nu vill man ju bara göra ännu mer film med er.


– Victoria Österman, Scania

Videoproduktion är det roligaste vi vet

Men inte alla känner så.

Ibland kan det vara svårt att komma fram till bästa idén och konceptet för att nå ända fram med rätt känsla till målgruppen. Det är där vi hjälper dig! Vårt videoproduktions-team är vana att paketera och förverkliga budskap som ger effekt. Vi producerar alla genrer av video, från reklamvideo och produktvideo till eventvideo och explainer video.

event för scania pmagi


Videoproduktion i Stockholm, eller?

Som produktionsbolag utgår vi från Stockholm, men reser ofta och gärna runt om i Sverige och i världen på uppdrag. Vi är ett flexibelt videoproduktionsbolag.

Inhouse team

Oavsett team, så har du alltid nära kontakt med din projektledare hos oss som är med dig hela vägen för att säkerställa leveransen och den kreativa kvaliteten. Vi har ett brett frilansnätverk av experter som vi samarbetar med när vi jobbar med nischade produktioner.

fotat av pmagi för SF david hellenius

Varför ska man använda video?

Med video kan du jobba med känslan. Känslan du vill att målgruppen ska uppleva av varumärket, produkten, tjänsten, företaget. Med rörlig video kan du skapa en värld av kommunikation som du inte kan med bara text och bild. Det är just det vi som videoproduktionsbolag hjälper dig att skapa. Hur du bäst berättar din story med hjälp av video med animation, musik och grafik.

Fotograf Stockholm Verksamhetsbild

Nära samarbete

Vi gillar att samarbeta nära våra kunder för att verkligen lära känna varumärket och utmaningarna som de står inför. Vi gör alltid ordentlig research och hela teamet är involverade i den kreativa processen hos oss. Det är det som gör att vi är att annorlunda filmbolag att jobba med.

Vi bryr oss

Om dig och om videon som ska produceras. Kvalitet och kreativitet är ledord hos oss och vi vill vara mer än ett filmföretag du anlitar. Vi vill vara ditt team.

reportagefoto pmagi

Videoproduktion Stockholm – Låter det bra?

Läs gärna mer om oss, hur vi jobbar med videoproduktion och om alla våra foto- och filmtjänster. Eller varför inte kontakta oss direkt så guidar vi dig till vad man kan göra!

OM OSSFOTOFILM
KONTAKTA OSS

Några som valt att jobba med oss

Hos oss på produktionsbolaget PMAGI AB Foto&Film i Stockholm jobbar ett effektivt team med bred kompetens och lång erfarenhet av foto- och filmproduktion. Vi kan ta hand om hela processen, från målgrupp, budskap & idé till färdig film och foto som ger rätt effekt. Vad är det för budskap du vill berätta? Hör av dig så spånar vi!