Fotograf Produktionsbolag Stockholm PMAGI logo

Porträttfotografering – Söker du porträttfotograf i Stockholm?

Vi är proffs på att fota äkta och genuina porträttfoton som ger rätt känsla. På bara en millisekund har du skapat ett första intryck med en porträttbild. Vilket intryck vill du ge?

Hör av dig så berättar vi mer.

KONTAKTA OSS

Ville bara säga att jag tycker att porträttbilderna på Karlsson & Uddare-mäklarna blev jättebra! De ser så trevliga, varma och naturliga ut! Jättekul att jobba med så bra material.

– Stina Jansson, AD på Strawberry Hill reklambyrå i Stockholm

Porträttfotograf för porträtt &

personalbilder med rätt känsla

Det är så många faktorer som spelar roll för porträttfotografering, oavsett om det gäller till ett CV porträtt, styrelse porträtt, VD porträtt, personalporträtt på er Om Oss sida. Posering, bildkomposition, klädval, ansiktsuttryck, kroppsspråk och ljussättning. Listan är lång. Vi tänker på allt och hjälper er.

Tack för en trevlig fotografering! Vi är alla mycket nöjda!

– Amanda Pettersson, Otsuka Pharma Scandinavia AB

Vi ger oss inte förrän du är nöjd

Det är många faktorer som avgör om ett porträttfoto är lyckat eller inte.

Våra rutinerade porträttfotografer i Stockholm har lång erfarenhet av fotografering och att få personer framför kameran att slappna av. Att få fram rätt känsla i porträttbilderna. Vi säkerställer alltid att deltagarna är nöjda. Vi visar alltid upp porträttbilderna redan på plats. Känns det inte bra så tar vi fler bilder tills det blir bra.

Pressbild på man som står med varmtljus bakom sig

Ljussättning som maxar effekten

Vi tar porträtt i miljö i Stockholm och skapar en trovärdig känsla. Vi använder en unik ljussättningsmetod där vi mixtrar befintlig ljus i lokalen med egna blixtrar. Vi förstärker helt enkelt det naturliga.

Headshots

Vår headshot-fotografering är idealisk för professionella bilder som krävs i arbetslivet. Perfekt för LinkedIn, företagswebbplatser eller skådespelarportfolios, våra headshots framhäver din unika personlighet och professionalism.

Porträttbilder i Studio – överallt

Vi har en stor fotostudio på 200 kvm i Västberga, nära Liljeholmen i Stockholm, som du gärna får använda. Men vi är även proffs på att bygga upp en temporär fotostudio där ni befinner er. Då kan vi fota effektivt i miljö eller med full studioljussättning och portabel studiobakgrund. Vad blir bäst för er?

Behöver du ta fler porträttbilder senare?

För att göra det flexibelt och enkelt för dig i framtiden, så dokumenterar vi alltid alla våra fotosessioner. Allt sparas för att vi enkelt ska kunna skapa samma förutsättningar igen om du behöver ta fler foton vid nya tillfällen. Vi spar alltid rå-bilderna och har omfattande backupsystem så du ska kunna återkomma med nya bildbehov.

Låter det bra?

Läs gärna mer om oss, hur vi jobbar och om alla våra foto- och filmtjänster. Eller varför inte kontakta oss direkt så guidar vi dig till vad man kan göra!

OM OSSFOTOFILM
KONTAKTA OSS

Några som valt att jobba med oss

Hos oss på produktionsbolaget PMAGI AB Foto&Film i Stockholm jobbar ett effektivt team med bred kompetens och lång erfarenhet av foto- och filmproduktion. Vi kan ta hand om hela processen, från målgrupp, budskap & idé till färdig film och foto som ger rätt effekt. Vad är det för budskap du vill berätta? Hör av dig så spånar vi!