Fotograf Produktionsbolag Stockholm PMAGI logo

Porträttbilder – Söker du proffsig porträttfotograf i Stockholm?

Vi är proffs på att fota äkta och genuina porträttfoton som ger rätt känsla. På bara en millisekund har du skapat ett första intryck med en porträttbild. Vilket intryck vill du ge?

Hör av dig så berättar vi mer.

KONTAKTA OSS

Ville bara säga att jag tycker att porträttbilderna på Karlsson & Uddare-mäklarna blev jättebra! De ser så trevliga, varma och naturliga ut! Jättekul att jobba med så bra material.

– Stina Jansson, AD på Strawberry Hill reklambyrå i Stockholm

Fotograf för porträtt & personalbilder som ger rätt känsla

Det är så många faktorer som spelar roll för porträttfotografering, oavsett om det gäller en bild för CV, av styrelse / VD, personalbilder på Om Oss sidan. Posering, bildkomposition, klädval, ansiktsuttryck, kroppsspråk och ljussättning. Listan är lång. Vi tänker på allt.

Tack för en trevlig fotografering! Vi är alla mycket nöjda!

– Amanda Pettersson, Otsuka Pharma Scandinavia AB

Vi ger oss inte förrän du är nöjd

Det är många faktorer som avgör om ett porträttfoto är lyckat eller inte.

Våra rutinerade porträttfotografer i Stockholm har lång erfarenhet av att få personer framför kameran att slappna av. Att få fram rätt känsla i porträttbilderna. Vi säkerställer alltid att deltagarna är nöjda. Vi visar alltid upp porträttbilderna redan på plats. Känns det inte bra så tar vi fler bilder tills känslan är där.

porträtt MSA

Ljussättning som maxar effekten

Vi tar porträtt i miljö i Stockholm och skapar en trovärdig känsla. Vi använder en unik ljussättningsmetod där vi mixtrar befintlig ljus i lokalen med egna blixtrar. Vi förstärker helt enkelt det naturliga.

Efterbearbetning

Efter fotograferingen gör du ett urval av vilka porträttbilder vi ska leverera. Vi gör bildbehandling, som att ställa in vitbalans, kontraster och lätta upp bilderna. Vid behov kan vi självklart även erbjuda avancerad retusch.

studio porträtt pmagi stockholm

Porträttbilder i Studio – överallt

Vi har en stor studio på 200 kvm i Årstaberg, nära Liljeholmen i Stockholm, som du gärna får använda. Men vi är även proffs på att bygga upp en temporär studio där ni befinner er. Då kan vi fota effektivt i miljö eller med full studioljussättning och portabel studiobakgrund. Vad blir enklast för er?

Behöver du ta fler porträttbilder senare?

För att göra det flexibelt och enkelt för dig i framtiden, så dokumenterar vi alltid alla våra fotosessioner. Allt sparas för att vi enkelt ska kunna skapa samma förutsättningar igen om du behöver ta fler foton vid nya tillfällen. Vi spar alltid råbilderna och har omfattande backupsystem så du ska kunna återkomma med nya bildbehov.

Låter det bra?

Läs gärna mer om oss, hur vi jobbar och om alla våra foto- och filmtjänster. Eller varför inte kontakta oss direkt så guidar vi dig till vad man kan göra!

OM OSSFOTOFILM
KONTAKTA OSS

Några som valt att jobba med oss

Hos oss på produktionsbolaget PMAGI AB Foto&Film i Stockholm jobbar ett effektivt team med bred kompetens och lång erfarenhet av foto- och filmproduktion. Vi kan ta hand om hela processen, från målgrupp, budskap & idé till färdig film och foto som ger rätt effekt. Vad är det för budskap du vill berätta? Hör av dig så spånar vi!