Fotograf Produktionsbolag Stockholm PMAGI logo

Söker du modefotograf i Stockholm?

Vi är proffs på att fota mode & kläder med rätt känsla. Tillsammans definierar vi hur bilderna för just era kläder & accessoarer ska upplevas. Vilken image vill du förmedla?

Hör av dig så berättar vi mer.

KONTAKTA OSS

TACK TACK TACK… helt underbara bilder! Vilken härlig dag vi fick tillsammans, det gör vi snart om 🙂

– Katarina Nyman, KNY

Modefotograf – det handlar om image

Det är så många faktorer som spelar roll när man ska fota mode. Posering, bildkomposition, styling, modell, , makup & hår, ansiktsuttryck, kroppsspråk och ljussättning. Listan är lång. Vi tänker på allt.

Så många fina bilder!

– Ulrika Gyllstad, Gyllstad

Vi ger oss inte förrän du är nöjd

Det är många faktorer som avgör om ett modefoto är lyckat eller inte.

Våra rutinerade modefotografer har lång erfarenhet av att få fram rätt uttryck. Tillsammans definierar vi före vad vi vill uppnå och vi visar alltid upp bilderna redan på plats. Känns det inte bra så tar vi fler bilder tills känslan är där.

modefotograf reklam mode

Ljussättning

Vi fotar både i studio och miljö. Jobbar vi på location använder vi ofta en ljussättningsmetod där vi mixar befintlig ljus med egna blixtrar.

Efterbearbetning

Efter fotograferingen gör du ett urval av vilka bilder vi ska leverera. Vi gör bildbehandling, som att ställa in vitbalans, kontraster och lätta upp bilderna. Vid behov kan vi självklart även erbjuda avancerad retusch.

Studio överallt

Vi har en stor studio på 200 kvm som du gärna får använda. Men vi är även proffs på att bygga upp en temporär studio där ni befinner er. Då kan vi fota effektivt i miljö eller med full studioljussättning och portabel studiobakgrund. Vad blir enklast för er?

Behöver du ta fler bilder senare?

För att göra det flexibelt och enkelt för dig i framtiden, så dokumenterar vi alltid alla våra fotosessioner. Allt sparas för att vi enkelt ska kunna skapa samma förutsättningar igen om du behöver ta fler foton vid nya tillfällen. Vi spar alltid råbilderna och har omfattande backupsystem.

Låter det bra?

Läs gärna mer om oss, hur vi jobbar och om alla våra foto- och filmtjänster. Eller varför inte kontakta oss direkt så guidar vi dig till vad man kan göra!

OM OSSFOTOFILM
KONTAKTA OSS

Några som valt att jobba med oss

Hos oss på produktionsbolaget PMAGI AB Foto&Film i Stockholm jobbar ett effektivt team med bred kompetens och lång erfarenhet av foto- och filmproduktion. Vi kan ta hand om hela processen, från målgrupp, budskap & idé till färdig film och foto som ger rätt effekt. Vad är det för budskap du vill berätta? Hör av dig så spånar vi!